A zöld ital
A zöld italt mindenki maga készíti el. Van egy doboznyi zöld por egy kis műanyag adagolókanállal, illetve egy oxigénellátottságot növelő csepp, egy klassz kis kék üvegcsében, aminek a teteje egy csepegtető. Ha lehet, a víz legyen tisztított víz, ha nem, a csapvíz is megteszi.
SuperGreens – zöld por és kapszulák
Könnyen emészthető, szerves összetevői lúgosítják, energiával töltik fel és táplálják az Ön sejtjeit, miközben egyensúlyba hozzák a szervezete pH-szintjét.
• 49 különböző biotermesztésű zöldség, zöld fű, levél és csíráztatott gabonaszem egyedülálló keveréke, amely lehetővé teszi a maximális felszívódást.
• Több mint 100 természetes vitamint, ásványi anyagot és aminosavat tartalmaz.
• Különlegesen energizáló hatású, mivel az InnerLight szabadalmaztatott bioenergetikai eljárásainak segítségével a zöld port elektronokkal töltik fel.
• Szuper koncentrátum – 20:1 az eredeti zöldség és a por tömegének aránya, tápértékük viszont azonos!
• Nem tartalmaz ártalmas algákat, gombákat, továbbá probiotikus baktériumokat sem.
A zöld por összetevői:
Zöld kamutfű, Árpafű, Citromfű, Kukoricafű, Búzafű, Áfonyalevél, Lucernalevél (Alfalfa), Pitypanglevél, Feketedió-levél, Szederlevél, Lapulevél, Málnalevél, Boldolevél, Goldenseal levél, Papayalevél, Eperlevél, Rozmaringlevél, Szója lecitin, Fehérfűz-kéreg, Szilfakéreg, Fehérmályva gyökér, Pau d'arco gyökér, Kukoricahaj, Béta-karotin, Csipkebogyó (Rose canina), Echinacea, Tarackbúza, Legyezőfű, Zabfű, Szójacsíra, Kelkáposztalevél, Spenótlevél, Okra gyümölcs, Fejes káposzta, Zellergumó, Petrezselyemlevél, Brokkoli, Kurkumagyökér, Paradicsom, Vízitorma, Lucernadzsúsz, Borsmentalevél, Fodormenta levél, Wintergreen levél, Zsályalevél, Kakukkfűlevél, ásványkeverék, Aloe vera levél koncentrátum
Prime pH – Oxigén cseppek
Segít abban, hogy a vére könnyebben vegye fel az oxigént a vízből, és erősíti a SuperGreens savközömbösítő hatását.
• NaClO2 – nátrium-klorit egyedülálló, szabadalmaztatott formában
Amikor a Prime pH cseppeket tisztított vízzel használja, számíthat rá, hogy a kémhatás 9.5 körül lesz a pH-skálán. Ez fontos, mivel az a szándékunk, hogy lúgosítsuk a testünket, és megszüntessük a túlzottan savas állapotot, amely a legtöbb embernél előfordul az egészségtelen étkezési szokások következtében.
• Erőteljes oxigén-katalizátor, ami segíti a sejtek optimális működését
|